Skip to main content

KAARTEN EN KARTON BEDRUKKEN

Mooie plaatjes kijken is altijd leuk! Bekijk de kaarten en kartonnen producten die we onlangs hebben bedrukt.

KLEINE AANTALLEN IS ALTIJD MOGELIJK

SNEL TE BEREIKEN MET 1 TELEFOONTJE

BUITEN KANTOORUREN BEREIKBAAR

Kaarten en karton bedrukken

Heuvel Zeefdruk heeft veel ervaring in het kaarten en karton drukken. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden op het gebied van het bedrukken van papier en karton. Vaak krijgen we hierbij aanvragen van persoonlijke aard. Denk bijvoorbeeld aan geboorte-, Kerst-, uitnodigings-, kraam-of visitekaart.

Exclusieve kaarten en karton drukken

Ook bedrukken we exclusievere materialen zoals verpakkingsmateriaal, displays, servetten, bierviltjes, boekomslagen, mappen of menukaarten. Maar ook voor golfkarton en hoogglans en gekleurd papier draaien wij onze hand niet voor om. Bel eens voor de mogelijkheden op het gebied van kaarten en karton drukken en laat je verrassen! Heeft u vragen? Bel ons gerust eens op het telefoonnummer: 033 – 456 6667.

Meer weten over kaarten en karton bedrukken?

Wil je meer weten over kaarten en karton bedrukken? Neem dan eens contact op. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken zodat je andere eerdere projecten kunt zien. We bedrukken regelmatig op houten materialen. Bel vrijblijvend voor een afspraak.

Neem contact op!

Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Vul uw naam in.
Vul uw e-mailadres in.
Vul uw bericht in.

Even snel een vraag?

Wij bedrukken ook

Naast kaarten en karton bedrukken wij verschillende andere materialen. Wat dacht je bijvoorbeeld van houten, kunststoffen, papieren of glazen materialen? De mogelijkheden zijn eindeloos. Zolang de oppervlakte van het materiaal vlak is, valt hierop te zeefdrukken. Bekijk hieronder onze andere producten en krijg een goede indruk van onze vaardigheden. Ook ben je van harte welkom in onze show room.