Skip to main content

VERPAKKINGEN BEDRUKKEN

Mooie plaatjes kijken is altijd leuk! Bekijk de verpakkingen die we onlangs hebben bedrukt.

KLEINE AANTALLEN IS ALTIJD MOGELIJK

SNEL TE BEREIKEN MET 1 TELEFOONTJE

BUITEN KANTOORUREN BEREIKBAAR

Verpakkingen Bedrukken

Heuvel Zeefdruk heeft veel ervaring met het verpakkingen bedrukken. Het bedrukken van verpakkingsmaterialen kunnen verschillende type ondergrond zijn. Denk eens aan papier, textiel, kunststof en hout. Eigenlijk maakt de ondergrond niet uit, zolang deze maar vlak is.

Onze ervaring met verpakkingen Bedrukken

Heeft u bijvoorbeeld een relatiegeschenk in de vorm van bonbons, een gezelschapsspel, kerstpakket, een lekkere wijn, maar wil je hieromheen een leuke geschenkverpakking? Dan ben je bij Heuvel Zeefdruk aan het goede adres. Een gepersonaliseerd cadeau is ook mogelijk en geeft altijd wat leuker. Informeer eens naar de mogelijkheden die Heuvel Zeefdruk biedt op het gebied van verpakking drukken. Heeft u vragen? Bel ons gerust eens op het telefoonnummer: 033 – 456 6667.

Meer weten over verpakkingen bedrukken?

Wil je meer weten over verpakkingen bedrukken? Wil je verpakkingen zien die wij eerder gedrukt hebben? Neem dan eens contact op. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken zodat je andere eerdere projecten kunt zien. Bel vrijblijvend voor een afspraak.

Neem contact op!

Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Vul uw naam in.
Vul uw e-mailadres in.
Vul uw bericht in.

Even snel een vraag?

Wij bedrukken ook

We bedrukken verschillende materialen en producten. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zolang de oppervlakte van het materiaal vlak is, valt hierop te zeefdrukken. Bekijk hieronder onze andere producten en krijg een goede indruk van onze vaardigheden. Ook ben je van harte welkom in onze show room.