Skip to main content

KUNSTSTOF BEDRUKKEN

Mooie plaatjes kijken is altijd leuk! Bekijk de producten van kunstof die we onlangs hebben bedrukt.

KLEINE AANTALLEN IS ALTIJD MOGELIJK

SNEL TE BEREIKEN MET 1 TELEFOONTJE

BUITEN KANTOORUREN BEREIKBAAR

Kunststof Bedrukken

Als het gaat om kunststof bedrukken zijn er ontzettend veel mogelijkheden. Door de jaren heen heeft Heuvel Zeefdruk veel ervaring opgebouwd als het gaat om het bedrukken van kunststof. Denk dan aan het plaatsen van zeefdruk op gekleurd, wit en helder materiaal. We hebben regelmatig opdrachten uitgevoerd voor hele grote namen, terugkerende klanten die de service hoog in het vaandel hebben staan.

Onze ervaring met kunststof Bedrukken

Kunststof bedrukken doe we onder meer op verkeerslichten, snijplanken, rallybordjes, displays, muurschilden, makelaarsborden, naamplaatjes en vacuümvormen.
Je heb de keuze om jouw eigen materiaal aan te leveren voor het kunststof bedrukken, maar we kunnen ook voor je op zoek gaan naar het juiste materiaal. Kleinere oplage is mogelijk. Heeft u vragen? Bel ons gerust eens op het telefoonnummer: 033 – 456 6667.

Meer weten over kunststof bedrukken?

Wil je meer weten over kunststof bedrukken? Neem dan eens contact op. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken zodat je andere eerdere projecten kunt zien. We bedrukken regelmatig op materialen van kunststof dus kom gerust eens kijken in onze show room. Bel vrijblijvend voor een afspraak.

Neem contact op!

Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Vul uw naam in.
Vul uw e-mailadres in.
Vul uw bericht in.

Even snel een vraag?

Wij bedrukken ook

Naast kunststof, bedrukken wij verschillende andere materialen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zolang de oppervlakte van het materiaal vlak is, valt hierop te zeefdrukken. Bekijk hieronder onze andere producten en krijg een goede indruk van onze vaardigheden. Ook ben je van harte welkom in onze show room.