Skip to main content

METAAL BEDRUKKEN

Mooie plaatjes kijken is altijd leuk! Bekijk de producten van metaal die we onlangs hebben bedrukt.

KLEINE AANTALLEN IS ALTIJD MOGELIJK

SNEL TE BEREIKEN MET 1 TELEFOONTJE

BUITEN KANTOORUREN BEREIKBAAR

Metaal Bedrukken

Metaal drukken is iets dat we veel doen bij Heuvel Zeefdruk. Op het gebied van metaaldruk is er weinig wat niet ter tafel is gekomen. In het recente verleden hebben wij qua metaal drukken verschillende metalen en onderdelen gedrukt. RVS (geslepen), aluminium (geanodiseerd) of blikverpakkingen, er is zoveel mogelijk. Een beter beeld van de bedrukbare producten? Profielen, kasten, koekblikken, verpakkingen, displays, onderscheidingen, computeronderdelen of plaatjes. Ja, noem het maar op. Er is van alles mogelijk.

Materialen voor metaal drukken aanleveren

Je mag bij Heuvel Zeefdruk zelf je materialen aanleveren. Laat je wensen weten op het gebied van het drukwerk. Heb je meer vragen neem dan gerust eens contact op!

Neem contact op!

Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Vul uw naam in.
Vul uw e-mailadres in.
Vul uw bericht in.

Even snel een vraag?

Wij bedrukken ook

Naast Metaal, bedrukken wij verschillende andere materialen. Wat dacht je bijvoorbeeld van houten, kunststoffen, papieren of glazen materialen? De mogelijkheden zijn eindeloos. Zolang de oppervlakte van het materiaal vlak is, valt hierop te zeefdrukken. Bekijk hieronder onze andere producten en krijg een goede indruk van onze vaardigheden. Ook ben je van harte welkom in onze show room.