Skip to main content

TEXTIEL BEDRUKKEN

Mooie plaatjes kijken is altijd leuk! Bekijk de producten van textiel die we onlangs hebben bedrukt.

KLEINE AANTALLEN IS ALTIJD MOGELIJK

SNEL TE BEREIKEN MET 1 TELEFOONTJE

BUITEN KANTOORUREN BEREIKBAAR

Textiel Bedrukken

Heuvel Zeefdruk heeft al tientallen jaren ervaring met het textiel bedrukken. We bedrukken alle soorten textiel. Van veiligheidshesjes tot tassen, petjes, zakdoeken, regisseursstoelen, servetten, vlaggen, relatiegeschenken, overalls en broeken. Noem het maar op. Natuurlijk bedrukken we ook t-shirts, sportkleding, polo’s en sweaters.

Onze ervaring met textiel bedrukken

Wist je dat? Je jouw eigen materiaal mag aanleveren voor het textiel bedrukken? Mocht je zelf nog geen materiaal hebben, dan heeft Heuvel Zeefdruk de keuze uit een aantal opties voor textiel bedrukken. Voor sommige technieken die wij gebruiken worden rechtstreeks op de vezel gedrukt en is niet chemisch te reinigen. De kleding handmatig wassen is daarom zeer aan te raden.

Meer weten over Textiel bedrukken?

Wil je meer weten over textiel bedrukken? Neem dan eens contact op. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken zodat je andere eerdere projecten kunt zien. Bel vrijblijvend voor een afspraak.

Heuvel Zeefdruk doet al vele jaren aan textieldruk. Dit voor grotere en kleinere bedrijven. Heb je textiel dat gezeefdrukt moet worden maar in een kleine oplage? Dat is geen probleem. Bij Heuvel Zeefdruk is iedereen met een kleine oplage welkom. Neem vrijblijvend contact op over de mogelijkheden. Heeft u vragen? Bel ons gerust eens op het telefoonnummer: 033 – 456 6667.

Neem contact op!

Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Vul uw naam in.
Vul uw e-mailadres in.
Vul uw bericht in.

Even snel een vraag?

Wij bedrukken ook

Naast Textiel bedrukken wij verschillende andere materialen. Wat dacht je bijvoorbeeld van houten, kunststoffen, papieren of glazen materialen? De mogelijkheden zijn eindeloos. Zolang de oppervlakte van het materiaal vlak is, valt hierop te zeefdrukken. Bekijk hieronder onze andere producten en krijg een goede indruk van onze vaardigheden. Ook ben je van harte welkom in onze show room.